Dünyanın en hızlı stoperleri arasında Galatasaray'dan da bir isim var

Dünyanın en hızlı stoperleri arasında Galatasaray'dan da bir isim var

Uluslararası Spor Çalışmaları Merkezi (CIES), dünyanın en hızlı stoperlerini açıkladı. Trendyol Süper Lig'de Galatasaray forması giyen Davinson Sanchez de listede yer aldı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Uluslararası Spor Çalışmaları Merkezi (CIES), dünyanın en hızlı 3 stoperini açıkladı. Listeye İtalya Serie A damga vururken; Süper Lig'den de bir isim sıralamada kendisine yer buldu.

davinson-sanchez-galatasaray-2023-2024-1695825401-117871-1.jpeg

Serie A'da Juventus forması giyen Danilo, CIES tarafından dünyanın en hızlı stoper oyuncusu seçildi. Sassuola'nın 24 yaşındaki Brezilyalısı Ruan Tressoldi ise Danilo'nun hemen ardından ikinci sırada yer aldı. Listenin 3. sırasında Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Davinson Sanchez bulunuyor.

27 yaşındaki yıldız stoper, bu sezon Galatasaray formasını 27 kez terletti. Davinson Sanchez, bu maçlarda toplam 3 gol atarken, 2 de asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN