Beşiktaş'ta ayrılık! Rizespor'a imza atacak...

Beşiktaş'ta ayrılık! Rizespor'a imza atacak...

Kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Beşiktaş'ta sürpriz bir ayrılık yaşanıyor. Kartal, yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni yönetiminin hayata soktuğu yeni yabancı kuralı nedeniyle kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı planlayan Beşiktaş'ta sürpriz bir ayrılık yaşanmak üzere. Sezonun açılış maçında Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 ile geçerek tarihi bir zafer yaşayan Beşiktaş, yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün aktardığına göre; Beşiktaş, 2023 yılının kış transfer döneminde 3.2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Konyaspor'dan kadrosuna kattığı Boşnak orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic ile yollarını ayırıyor.

27 yaşındaki orta saha oyuncusunun yeni sezonda İlhan Palut yönetimindeki Çaykur Rizespor formasını terleteceği belirtildi.

Beşiktaşlı futbolcu Amir Hadziahmetovic'a kaza şoku İhlas Haber Ajansı

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Süzgün, paylaşımında "Çaykur Rizespor, Amir Hadziahmetovic’in kiralık transferi için Beşiktaş’la büyük ölçüde anlaşma sağladı. İlhan Palut, Emirhan Topçu görüşmelerinde Amir Hadziahmetovic’i çok istemişti. Amir o dönem takımda kalmayı istese de gelinen noktada daha fazla forma şansı için Rizespor’a gitmeyi kabul etti." ifadelerini kullandı.

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan Boşnak orta saha oyuncusu, siyah-beyazlı forma altında toplamda 42 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 1 gol 8 asiste imza attı.

Kartal'ın ayrılığı kısa süre içerisinde resmi olarak duyurması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN