Bu teklife ne Erden Timur hayır diyebildi ne Okan Buruk! Galatasaray'ın kalbini almaya geldi

Bu teklife ne Erden Timur hayır diyebildi ne Okan Buruk! Galatasaray'ın kalbini almaya geldi

Burak Elmas döneminden beri Galatasaray ile sürekli iyi ilişkiler içerisinde bulunan Luis Campos, yıldız futbolcu Sacha Boey için Erden Timur'la prensip anlaşmasına vardı. PSG Fransız sağ bek için 24 milyon euro'luk teklif yaptı.

Galatasaray, Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Yarın 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 17.00’de başlayacak.

Bu kritik maçı hakem Zorbay Küçük yönetecek. Küçük'ün yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Turgut Doman üstlenecek.

boey.jpg

Sarı-kırmızılı takım, yarın oynayacağı Sivasspor karşılaşması için şehre geldi. Galatasaray'ın Sivas kafilesi belli olurken, kadroda Sacha Boey yer almadı.

SACHA BOEY SİVAS DEPLASMANINDA YOK

Galatasaray, son antrenmanda dizinde ağrı hissettiğini söyleyen Sacha Boey'in, tedbir amaçlı Sivas'a götürülmediğini açıklanırken, yıldız futbolcu hakkında çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Burak Elmas döneminde Galatasaray'a danışmanlık yapan Luis Campos'un Fransız sağ beki PSG'e transfer etmek için Erden Timur'la görüşmelere başladığı belirtilirken, Lig 1 devinin bu transfer için 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği aktarıldı.

aw074682-01.jpg

HAKİMİ'NİN ALTERNATİFİ BOEY OLACAK

Sözleşmesine 4 milyon euro'luk maddenin konulacağı anlaşılırken, Sarı Kırmızılı kulübün Boey'in bonservisinden toplamda 24 milyon euro gelir elde edeceği bildirildi. Achraf Hakimi'nin alternatifi olarak düşünülen Boey özellikle Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansın ardından Luis Henrique'nin de oldukça beğenisini toplarken, 23 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılması halinde Okan Buruk'un Kaan Ayhan'ı o bölgeye monte edeceği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN