Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Hasan Arat 3 yıldız oyuncuyu kadro dışı bıraktı. Bavulunu hazırlayıp takıma veda ettiler

Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Hasan Arat 3 yıldız oyuncuyu kadro dışı bıraktı. Bavulunu hazırlayıp takıma veda ettiler

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda takımdan ayrılacak isimler sonunda netleşti. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Hasan Arat 3 yıldız oyuncuyu kadro dışı bıraktı. Bavulunu hazırlayıp takıma veda ettiler. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro yapılandırılması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şoke etti. Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Hasan Arat 3 yıldız oyuncuyu kadro dışı bıraktı. Bavulunu hazırlayıp takıma veda ettiler.

BEŞİKTAŞ'TA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Takımdan hangi futbolcuların ayrılıp kalacağı merak konusu olurken sıcak bir gelişme yaşandı. A Takım listesinden de adları çıkarılan Daniel Amartey, Javi Montero ve Alex Oxlade-Chamberlain için Beşiktaş yönetimi rest çekti. Ante Rebic ve Ajdin Hasic'le karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Beşiktaş'ta üç isimle daha sözleşme fesih görüşmeleri devam ediyor. Bunlar resmi sitedeki A Takım listesinden de adları çıkarılan Daniel Amartey, Javi Montero ve Alex Oxlade- Chamberlain.

yeni-proje-2024-08-06t112012-911.jpg

HASAN ARAT 3 YILDIZ OYUNCUYU KADRO DIŞI BIRAKTI! BAVULUNU HAZIRLAYIP TAKIMA VEDA ETTİLER

Hem Brad Friedel, hem Samet Aybaba, hem de Feyyaz Uçar üç oyuncuya da gelecek sezon düşünülmediklerini takımda kalma konusunda inat etmeleri durumunda PAF takımıyla idmanlara devam etmek zorunda oldukları anlatıldı. Javi Montero'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesi için önemli aşama kaydedildi. İspanyol stoperle 1 hafta 10 gün içinde resmi olarak yolların ayrıldığını açıklanması bekleniyor.

yeni-proje-2024-08-06t112001-773.jpg

Ox ile Amartey ise aldıkları yüksek maaşları Suudi Arabistan dahil başka bir yerde bulamadıkları için şu an itibariyle ayrılmayı düşünmüyorlar. Önlerinde ne bir teklif var. Ne isteyen takım var. Ne de Beşiktaş'a "görüşmek için yetki belgesi isteyen" bir menajerden mesaj var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN