Beşiktaş yüzyılın transfer bombasını patlatıyor! Kartal'a 51 milyon euroluk süper yıldız: Yer yerinden oynayacak...

Beşiktaş yüzyılın transfer bombasını patlatıyor! Kartal'a 51 milyon euroluk süper yıldız: Yer yerinden oynayacak...

Yeni sezonda yıldızlarla dolu bir takım kurmayı hedefleyen Beşiktaş, yüzyılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Kartal, 51 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Defans hattını güçlendirmeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekip, 51 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Alman stoper Mats Hummels ile anlaşmaya varamayan Beşiktaş, stoper pozisyonu için yeni arayışlara başladı. Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, 51 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

A Spor'un haberine göre; Rafa Silva ve Gabriel Paulista transferlerini tamamlayarak kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, defans hattına bir takviye daha yapma kararı aldı.

Yıldızlarla dolu bir takım kurmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, son olarak Manchester United formasını terleten ve İngiliz ekibiyle yollarını ayıran Fransız savunma oyuncusu Raphael Varane'ı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Giovanni van Bronckhorst'un Fransız savunma oyuncusunu takımda görmek istediğini siyah-beyazlı yönetime ilettiği ileri sürüldü.

Raphaël Varane - Oyuncu profili | Transfermarkt

Geçtiğimiz sezon Manchester United forması altında 32 karşılaşmada görev alan 31 yaşındaki savunma oyuncusu bu karşılaşmalarda 1 gole ima attı. Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan tecrübeli stoper için bugüne dek toplamda 51 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN