Beşiktaş transfere doymuyor! Hasan Arat 90 milyon euroluk yıldızı Fransa'dan getiriyor. Ortalık yangın yerine dönecek

Beşiktaş transfere doymuyor! Hasan Arat 90 milyon euroluk yıldızı Fransa'dan getiriyor. Ortalık yangın yerine dönecek

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda gözler şimdide orta sahaya çevrilmiş durumda. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş transfere doymuyor! Hasan Arat 90 milyon euroluk yıldızı Fransa'dan getiriyor. Ortalık yangın yerine dönecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'tun talimatları üzerine transfer mesaisini sürdüren siyah-beyazlılarda sürpriz bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş transfere doymuyor! Hasan Arat 90 milyon euroluk yıldızı Fransa'dan getiriyor. Ortalık yangın yerine dönecek.

BEŞİKTAŞ TRANSFERE DOYMUYOR

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlılarda sürpriz bir transfer haberi daha geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Marco Asensio’yu gözüne kestirdi. Teknik heyetin raporuna göre planlama yapan yönetim, 28 yaşındaki futbolcu için temaslara hız verdi.

yeni-proje-2024-07-26t111638-911.jpg

HASAN ARAT 90 MİLYON EUROLUK YILDIZI FRANSA'DAN GETİRİYOR! ORTALIK YANGIN YERİNE DÖNECEK

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş'ta sağ kanat konusu gündeme geldi. Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda sağ açık bölgesine takviye planlayan yönetim, Marco Asensio'yu ön plana aldı. Rafa Silva ve Ciro İmmobile gibi ünlü yıldızları kadrosuna katan Kartal, İspanyol yıldızı da gözüne kestirdi. PSG'den ayrılması gündemde olan 28 yaşındaki futbolcu için çalışmalar yürütülüyor. Marco Asensio'nun transferinde Beşiktaş'ın önceliğinin satın almadan ziyade kiralama olduğu kaydedildi.

yeni-proje-2024-07-26t111649-967.jpg

PSG ile bu konuda uzlaşabileceğini düşünen siyah beyazlılar sadece oyuncunun 5 milyon euroyu bulan maaşı soru işaretleri yaratıyor. Maaş anlamında PSG ile ortak yolu bulma görüşü de ağırlık kazanıyor. Ayrıca tecrübeli yıldızın iknası konusunda çalışmalar yürütülecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN