Beşiktaş taraftarı bu haber sonrayı yıkılacak! Hasan Arat'ın hayalleri suya düştü. Arjantinli yıldızdan kötü haber, elveda...

Beşiktaş taraftarı bu haber sonrayı yıkılacak! Hasan Arat'ın hayalleri suya düştü. Arjantinli yıldızdan kötü haber, elveda...

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile birlikte şampiyonluk yaşamak isteyen Kara Kartal'ın tüm planları altüst oldu. Beşiktaş taraftarı bu haber sonrayı yıkılacak! Hasan Arat'ın hayalleri suya düştü. Arjantinli yıldızdan kötü haber, elveda. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile çıkış yakalamak isteyen Kara Kartal, beklediği yıldızdan kötü haberi aldı. Beşiktaş taraftarı bu haber sonrayı yıkılacak! Hasan Arat'ın hayalleri suya düştü. Arjantinli yıldızdan kötü haber, elveda.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI BU HABER SONRASI YIKILACAK

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen siyah-beyazlıların uzun zamandır beklediği transferden kötü haber geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre, Beşiktaş ile adı transferde geçen Angel Di Maria'dan siyah-beyazlı taraftarları üzen haber geldi.

yeni-proje-2024-07-11t083544-975.jpg

HASAN ARAT'IN HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ! ARJANTİNLİ YILDIZDAN KÖTÜ HABER GELDİ

Arjantin basınından Radio Continental'den derlediği habere göre; Beşiktaş'ın Di Maria'ya sunduğu 2 yıllık sözleşme teklifi, yıldız futbolcu tarafından 2. kez reddedildi.

yeni-proje-2024-07-11t083556-743.jpg

Tecrübeli ismin, Siyah-Beyazlı ekibin kurmayları ile Amerika'da bir araya geldiği ve masada anlaşmanın sağlanamadığı aktarıldı. 36 yaşındaki kanat oyuncusunun, futbola başladığı kulüp olan Rosario Central'le ön protokol imzaladığı ve ülkesine geri döneceği ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN