Beşiktaş sonunda o futbolcudan kurtuluyor! Hasan Arat gözünün yaşına bakmadı. İngiltere devine transfer oluyor, hayırlı olsun

Beşiktaş sonunda o futbolcudan kurtuluyor! Hasan Arat gözünün yaşına bakmadı. İngiltere devine transfer oluyor, hayırlı olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda takımdan ayrılacak isimler merak konusu oldu. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş sonunda o futbolcudan kurtuluyor! Hasan Arat gözünün yaşına bakmadı. İngiltere devine transfer oluyor, hayırlı olsun. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda takımdan gidecek isimler netleşmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş sonunda o futbolcudan kurtuluyor! Hasan Arat gözünün yaşına bakmadı. İngiltere devine transfer oluyor, hayırlı olsun.

BEŞİKTAŞ SONUNDA O FUTBOLCUDAN KURTULUYOR

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi dünya starlarını kadrosuna katan siyah-beyazlılarda bu sefer ayrılık haberleri gelmeye başladı. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şoke etti. Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş, 30 yaşındaki orta sahası Alex Oxlade-Chamberlain ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Yıldız oyuncuya, İngiltere'den sürpriz talip çıktı.

yeni-proje-2024-08-07t105742-209.jpg

HASAN ARAT GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMADI! İNGİLTERE DEVİNE TRANSFER OLUYOR, HAYIRLI OLSUN

Beşiktaş'ta Chamberlain için ayrılık görüşmelerinin sıklaştığı ve maaş bütçesinde boşluk yaratmak için İngiliz oyuncudan kolaylık beklediği kaydedildi. Öte yandan haberde iki tarafın da uzlaşmacı bir tutum içinde olduğu ve ayrılık sürecinin sancılı geçmemesi için uğraş verdiği ifade edildi.

yeni-proje-2024-08-07t105731-281.jpg

Kariyerine Southampton'da başlayan 30 yaşındaki oyuncu, eski oyuncu ile görüşme halinde. Ayrıca bazı Premier Lig kulüpleri de oyuncunun durumunu alıştırıyor. Beşiktaş'ın geçen sezon kadrosuna kattığı 30 yaşındaki İngiliz yıldız, siyah-beyazlılarda çıktığı 30 maçta 4 kez gol sevinci yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN