Beşiktaş ile Bandırmaspor yenişemei

Beşiktaş ile Bandırmaspor yenişemei

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş hazırlık maçında Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Slovenya kampı sonrası Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve iki ekip sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı.

Beşiktaş'ta yeni transferlerden Can Keleş ve Ciro Immobile sahaya ilk kez ilk 11'de çıkarken 60'ar dakika sahada kaldılar.

2023-2024 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Beşiktaş, Süper kupa maçında kozlarını paylaşacak.

Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak Süper kupa maçı Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 3 Ağustos cumartesi günü saat 20.45'te başlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN