Beşiktaş bir transferi daha bitirdi! İmzalar atıldı: Resmi açıklama an meselesi...

Beşiktaş bir transferi daha bitirdi! İmzalar atıldı: Resmi açıklama an meselesi...

Cumartesi akşamı Süper Kupa'da Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi verecek olan Beşiktaş, bir transferi daha bitirdi.

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından olan Beşiktaş, savunmasına bir takviye daha yaptı. Son olarak Can Keleş'i kadrosuna katan siyah-beyazlı ekip, kadrosuna bir yerli ismi daha kattı.

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak başlayan Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro İmmobile ve Can Keleş'i kadrosuna katan Beşiktaş, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş'ta transfer harekatı devam ediyor.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Kartal, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Çaykur Rizespor'un savunma oyuncusu Emirhan Topçu'nun transferinde mutlu sona ulaştı. 23 yaşındaki savunma oyuncusu gelecek sezon yeşil-mavili formayı terletecek.

Süzgün açıklamasında "Beşiktaş, Emirhan Topçu transferi için Çaykur Rizespor’la anlaşma sağladı İlk aşamada takasta adı geçen Amir Hadžiahmetović’in Beşiktaş’ta kalmak istemesi, Rizespor’un da takasta diğer oyunculara sıcak bakmamasıyla transfer bonservis ücreti üzerinden bitti." ifadelerine yer verdi.

Siyah-beyazlı ekibin transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Rizespor forması altında 32 karşılaşmada görev alan genç yetenek, takımına 1 gol 4 asistlik katkı sundu.

Emirhan Topçu kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? Emirhan Topçu'nun kariyeri- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN