Beşiktaş bir bombayı daha patlatıyor! İspanyol devinin 10 numarası: 92 gol 79 asist...

Beşiktaş bir bombayı daha patlatıyor! İspanyol devinin 10 numarası: 92 gol 79 asist...

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bu kez de İspanyol devinin 10 numaralı gol makinesini kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Süper Kupa'da ezeli rakibi Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek tarihi bir zafer elde eden Beşiktaş'ta transfer harekatı sürüyor. Transfer sezonunun başladığı günden bu yana kadrosuna yıldız isimleri katan siyah-beyazlı ekip, bu kez kez İspanyol devinin 10 numarasını transfer etmek için düğmeye bastı.

Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro İmmobile, Can Keleş ve Emirhan Topçu transferlerinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş, hücum hattına bir takviye daha yapma kararı aldı.

Sağ kadını güçlendirmeyi hedefleyen Beşiktaş, İspanyol devi Atletico Madrid'te 10 numaralı formayı terleten Arjantinli hücum oyuncusu Ángel Correa'yı kadrosua katmak için çalışmalara başladı. Kartal'ın 29 yaşındaki hücum oyuncusunu öncelikle kiralık olarak transfer etmeyi hedeflediği iddia edildi.

Kartal'ın bu transfer için İspanyol deviyle temaslara başladığı ve pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid forması altında 47 karşılaşmada görev alan Arjantinli golcü, takımına 11 gol 3 asistlik katkı sundu.

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan 29 yaşındaki kanat oyuncusu, futbol kariyeri boyunca ise 485 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 92 gol 79 asiste imza attı.

Yeni iddia Angel Correa - Duhuliye

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN