Beşiktaş 7 milyon euroluk savunmacıyı İstanbul'a getirdi! Resmi açıklama an meselesi: İmzalar atılıyor...

Beşiktaş 7 milyon euroluk savunmacıyı İstanbul'a getirdi! Resmi açıklama an meselesi: İmzalar atılıyor...

Gabriel Paulista ve Rafa Silva transferlerini tamamlayan Beşiktaş, bu kez de 7 milyon euroluk savunmacının transferinde mutlu sona ulaştı.

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, bir bombayı daha patlatmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, 7 milyon euroluk savunmacıyı İstanbul'a getirdi.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürerek Rafa Silva ve Gabriel Paulista'yı kadrosuna katan İmmobile ile ise prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlı ekip, bir transferi daha bitirdi.

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, bir transferde daha mutlu sona ulaşmak için geri sayıma geçti.

Gazeteci Sercan Dikme'nin aktardığına göre; Kartal, Alman ekibi Augsburg forması giyen Felix Uduokhai’yi İstanbul’a getirerek tesisleri gezdirdi. Siyah-beyazlı yönetimin yurt dışı kampına kadar Felix Uduokhai transferini bitirmek istediği öne sürüldü.

Hollandalı teknik adamın bu transferin gerçekleşmesi konusunda oldukça ısrarcı olduğu iddia edildi. Giovanni van Bronckhorst ve ekibiyle de görüşen Uduokhai'nin Beşiktaş’a transfer olmak istediğini kulübü Augsburg’a ilettiği ileri sürüldü.

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan Alman savunma oyuncusu, geçtiğimiz sezon Alman ekibinde 33 karşılaşmada görev alırken 2 gole imza attı. Transferin kısa süre içerisinde olumlu olarak sonuçlanması bekleniyor.

Felix Uduokhai İstanbul'a geldi, tesisleri gezdi - Duhuliye

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN