Barış Alper Yılmaz rekor bonservisle yuvadan uçuyor! Bütün Avrupa onu konuşuyor: Tam 7 dünya devi peşinde

Barış Alper Yılmaz rekor bonservisle yuvadan uçuyor! Bütün Avrupa onu konuşuyor: Tam 7 dünya devi peşinde

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Bu sezon performansıyla teknik direktör Okan Buruk'un gözdesi haline gelen Barış Alper Yılmaz, resmen yuvadan uçuyor. A Milli Takım'al Avrupa Futbol Şampiyonası'nda göstermiş olduğu performansla herkesin dikkatini çeken genç futbolcu için astronomik teklif. Barış Alper Yılmaz rekor bonservisle yuvadan uçuyor! Bütün Avrupa onu konuşuyor. Tam 7 dünya devi peşinde. İşte sürpriz transferin detayları...

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Euro 2024'te gösterdiği üstün performansla Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Özellikle Çekya-Türkiye karşılaşmasında maçın oyuncusu seçilmesi, 24 yaşındaki futbolcunun adını dev kulüplerin transfer listelerine yazdırdı.

AVRUPA DEVLERİNİ PEŞİNE TAKTI

Barış Alper Yılmaz'ın performansı, Manchester United, Tottenham ve Napoli gibi devlerin ilgisini çekti. İngiliz devi Brighton, Almanya'nın köklü kulübü Eintracht Frankfurt, İtalya'dan Bologna ve RB Leipzig de milli futbolcu için devrede.

Galatasaray, yıldız oyuncusunun bonservis bedelini en az 30 milyon euro olarak belirledi. Sarı-kırmızılı yönetim, bu bedelin altında bir teklif gelmesi halinde masaya oturmayı düşünmüyor. Barış Alper Yılmaz'ın transferi, Galatasaray'ın kasasına önemli bir gelir getirecek gibi görünüyor.

yeni-proje-2024-06-28t090502-254.jpg

BONSERVİS REKORU KIRARAK GALATASARAY'DAN AYRILACAK

Manchester United, Tottenham ve Napoli'nin yanı sıra Brighton, Eintracht Frankfurt, Bologna ve Leipzig'in de Barış Alper Yılmaz için yarışa girmesi, transfer piyasasında büyük bir hareketlilik yaratmış durumda. Hangi kulübün bu transfer savaşını kazanacağı merakla bekleniyor.

yeni-proje-2024-06-28t090521-151.jpg

Galatasaray taraftarı ise, yıldız futbolcunun takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konusunda heyecanlı bir bekleyiş içinde. Barış Alper Yılmaz'ın transferi gerçekleşirse, Türk futbolunun Avrupa'daki temsilcilerinden biri daha elit seviyelerde boy gösterecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN