Arsenal'de yaprak dökümü! 22 futbolcuyla yollarını ayırdı

Arsenal'de yaprak dökümü! 22 futbolcuyla yollarını ayırdı

Arsenal, adı bir süredir Türk kulüpleriyle de anılan Mohamed Elneny ve Cedric Soares'in de aralarında bulunduğu tam 22 futbolcuyla yollarını ayırdı.

Arsenal tam 22 futbolcusuyla vedalaştı. İngiltere Premier Lig'de sezonu Manchester City'nin ardından 2. sırada tamamlayan Arsenal, yeni sezonun kadro planlamasına başladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Amario Cozier-Duberry, Karl Hein ve Reuell Walters'ın da sözleşmesinin sona erdiği ancak bu futbolcularla görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

Londra ekibinin kadrosunda düşünmediği futbolcular şunlar:

Mauro Bandeira, Omari Benjamin, Luis Brown, Catalin Cirjan, Noah Cooper, Sabrina D'Angelo, Henry Davies, Ovie Ejeheri, Mohamed Elneny, Taylor Foran, Hubert Graczyk, James Hillson, Henry Jeffcott, Tyreece John-Jules, Alex Kirk, James Lannin-Sweet, Kaylan Marckese, Vivianne Miedema, Arthur Okonkwo, Kamarni Ryan, Cedric Soares, Kido Taylor-Hart.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN