Türkiye'nin Oscar adayı seçilmişti! Yıllar sonra setlere geri dönen Zeki Demirkubuz'dan olay yaratacak itiraf

Türkiye'nin Oscar adayı seçilmişti! Yıllar sonra setlere geri dönen Zeki Demirkubuz'dan olay yaratacak itiraf

Türkiye’nin Oscar adayı Hayat’ın yönetmeni Zeki Demirkubuz, sosyal medya hesabı aracılığıyla çarpıcı bir itirafa imza attı. Demirkubuz'un paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda etkileşim aldı.

2016 yılından bu yana setlerden uzak kalan usta yönetmen Zeki Demirkubuz, 15 Aralık'ta vizyona giren Hayat filmiyle setlere geri döndü. Hayat’ filmiyle gişede rekor kıran usta yönetmen, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada dikkat çekici bir itirafa imza attı.

Miray Daner, Doğu Demirkol ve Cem Davran'ın rol aldığı 'Hayat' filmi 15 Aralık'ta gösterime girerek Demirkubuz'un en çok izlenen filmi oldu. Kendisine atılan bir mesaja sosyal medya hesabı aracılığıyla yanıt veren Demirkubuz, Türkiye'nin Oscar adayı seçilen Hayat filmi hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.

Bir sosyal medya kullanıcısı, Hayat filmindeki bir sahneyi paylaşarak Demirkubuz'a "hocam aynı sekansta Hicran’ın saçının uzak ve yakın çekimde farklı olmasının özel bi sebebi var mı" sorusunu sordu.

Usta yönetmen ise kendisine atılan bu mesajı alıntılayarak sahnede çekim hatası yapıldığını açıkladı. Demirkubuz, paylaşımında "Ne sebebi olacak çekim hatası." ifadelerini kullandı.

Demirkubuz'un bu paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN