Arda Güler Portekiz maçında sahada olacak mı? Türkiye-Portekiz maçı öncesi son durum ve muhtemel 11'ler

Arda Güler Portekiz maçında sahada olacak mı? Türkiye-Portekiz maçı öncesi son durum ve muhtemel 11'ler

EURO 2024'te bugün kritik maçlar oynanacak! Türkiye-Portekiz, Gürcistan-Çekya ve Belçika-Romanya karşılaşmalarıyla gruplarda dengeler değişecek. Heyecan dorukta! Gürcistan karşılaşmasında attığı golle turnuvaya damga vuran Arda Güler'in Portekiz karşılaşmasında sahada olup olmayacağı merak konusu oldu.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) heyecan tüm hızıyla devam ediyor! Bugün oynanacak üç kritik maçla birlikte gruplardaki dengeler şekillenmeye başlayacak. Gürcistan-Çekya karşılaşmasıyla başlayacak futbol şöleni, Türkiye-Portekiz ve Belçika-Romanya maçlarıyla doruğa ulaşacak.

TÜRKİYE-PORTEKİZ: LİDERLİK MÜCADELESİ!

Günün en önemli maçı hiç şüphesiz Türkiye ile Portekiz arasında olacak. F Grubu'nda ilk maçlarını kazanan bu iki takım, liderlik için kıyasıya bir mücadeleye çıkacak.

Dortmund'da TSİ 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Alman hakem Felix Zwayer yönetecek. Ay-yıldızlılar, Gürcistan galibiyetinin ardından Portekiz'i de yenerek üst tura yükselmeyi hedefliyor.

ARDA GÜLER'DEN UMUT VERİCİ HABER

A Milli Takım'da sakatlığı bulunan İrfan Can Kahveci forma giyemezken, İsmail Yüksek'in de oynaması beklenmiyor. Ancak Arda Güler'in durumuyla ilgili teknik direktör Vincenzo Montella'dan umut verici açıklamalar geldi. Montella, Arda'nın ufak bir yorgunluğu olduğunu ancak riskleri hesaplayarak karar vereceklerini belirtti.

GÜRCİSTAN VE ÇEKYA İLK GALİBİYET PEŞİNDE!

F Grubu'ndaki bir diğer önemli maçta ise Gürcistan ile Çekya karşı karşıya gelecek. Her iki takım da ilk maçlarını kaybettiği için bu maç onlar için büyük önem taşıyor. Gürcistan, turnuva tarihindeki ilk puanını almak isterken, Çekya ise grupta kalma umutlarını sürdürmek istiyor.

BELÇİKA, ROMANYA'YI YENİP TOPA TUTUNACAK!

E Grubu'nda ise Belçika, ilk maçta aldığı şok yenilginin ardından Romanya karşısında galibiyet arayacak. Grubun lideri Romanya ise bu maçı kazanarak üst tura yükselmeyi garantilemek istiyor. Köln'de oynanacak karşılaşma, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak gibi görünüyor.

EURO 2024'te heyecan dorukta! Bugün oynanacak maçlar, takımların kaderini belirleyecek ve turnuvada kimlerin yoluna devam edeceğini gösterecek. Futbolseverler bu heyecana ortak olmak için ekranları başına davetlisiniz!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN