Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçında ortalık karıştı: 2 oyuncuya ihraç!

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçında ortalık karıştı: 2 oyuncuya ihraç!

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko derbisinde yaşanan gerginlik sonucunda hakemler Elijah Bryant ve Tarık Biberovic'i diskalifiye etti.

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague 2'nci haftasında Fenerbahçe Beko'yu konuk etti. Karşılaşma Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynandı. Dev derbinin 3'üncü çeyreğinde tansiyon yükseldi.

Fenerbahçe Beko'da Tarık Biberovic'in turnikesi sonrası Elijah Bryant ile birlikte iki oyuncu yerde kaldı. Pota altında Tarık Biberovic'in kafasından tutmasının ardından Elijah Bryant çok sinirlendi.

Elijah Bryant'la Tarık Biberovic arasındaki gerilimi diğer oyuncular büyümeden önledi. Maçın hakemleri, yaşanan gerilimi inceledikten sonra hem Elijah Bryant hem de Tarık Biberovic'i diskalifiye etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN