Arda Güler'den Ancelotti sözleri! Aramızda sorun yok

Arda Güler'den Ancelotti sözleri! Aramızda sorun yok

Milli futbolcumuz Arda Güler, Karadağ karşılaşması öncesi basın toplantısında konuştu. Arda, Real Madrid teknik direktörü Ancelotti ile ilgili soruyu yanıtladı, önemli açıklamalar yaptı.

Türkiye, Uluslar B Ligi 4. Grup 3. maçında Karadağ ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi milli futbolcumuz Arda Güler, Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti ile arasında geçenleri anlattı.

Milli futbolcumuz, Ancelotti ile bir sorun yaşamadığını söyledi.

Arda, "Hocamla aramda hiçbir sorun yok. Bu sene daha fazla süre alıyorum. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Orada her şey yolunda. Tabii ki her maç oynamak isterim ama hiçbir problem yok. Milli takıma da hizmet etmek istiyorum, goller, asistler yapmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

KUPALAR KAZANMAK İSTİYORUM

"Kariyerimi bırakmadan inşallah milli takımla kupa kazanmak istiyorum. Başarılar kazanmak istiyorum. Rolle ilgili, bazen orta sahada, bazen sağ kanatta oynuyorum. Hocalarım ne isterse onları yapmaya çalışıyorum."

SAMSUN'UN ÖNEMİ VAR

Arda Güler Samsun'da Galler'e attığı golü hatırlattı. Milli futbolcumuz, "Yeniden Samsun'da olmak çok güzel. Kariyerimin en güzel gollerinden birini burada attım. İnşallah yarın da gol atarım ama öncelikle kazanmak istiyoruz." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN