Ünlü markada zararlı madde tespiti! Marketlerden toplatılıyor! O sosların içinde bulundu yerken boğazınızı kesebilir

Ünlü markada zararlı madde tespiti! Marketlerden toplatılıyor! O sosların içinde bulundu yerken boğazınızı kesebilir

Makarna severlerin ağzı açık kaldı. Ünlü makarna sosu markasının içerisinde cam parçaları tespit edildi. Marketlerde acil koduyla geri toplanan ürünler için para iadesi yapılacak. İşte tüm detaylar…

Makarnalara bol bol sos koymayı sevenler şaşkına döndü. Makarna sosunun içerisinde cam parçaları tespit edildi. Hügli Nahrungsmittel GmbH, Aldi Nord'da bulunan "Cucina Nobile" markalı makarna sosları tek tek geri çağrılıyor. Şirketin internet sitesi üzerinden yapılan açıklama doğrultusunda “Cucina Nobile Makarna Sosu, 400 ml” ürününün “Arrabbiata” çeşidi sosların içerisinde tespit edilen cam parçalarının tehlikeli olduğu vurgulandı.

MARKETLERDEN TOPLATILIYOR

Ünlü makarna markasını soslarının içerisinde tespit edilen cam parçaları ile birlikte son tüketim tarihi 11.08.2025 olan ürünlerin geri çağrıldığı aktarıldı. Aldi Nord, tüm ürünlerin satıştan çekildiğini belirtirken müşterilerin bu sosu tüketmemeleri gerektiği de vurgulandı.

Ünlü firmanın makarna soslarında cam parçaları bulundu! Apar topar toplatılıyor... - Sözcü

Belirtilen sosu satın alan müşterilerin fişlerini İbraz etmek gereksizdir süpermarket mağazalarına gelerek ürünü iade etme ve para iadesi alma hakkına sahip olduğu belirtildi. Diğer çeşit ve marka soslarının farklı ürünlerinde Geri çağırma olmadığı da vurgulandı. Geri çağrılan partide yer alan ürün bilgileri şu şekildedir:

Ürün: Cucina Nobile Makarna Sosu

İçerik: 400 ml

Çeşit: Arrabbiata

Son Kullanma Tarihi: 11.08.2025 (kapağın kenarında belirtilmiştir)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN