Galatasaray yeni golcüsünü buldu! Aslan'a 40 milyon euroluk gol makinesi....

Galatasaray yeni golcüsünü buldu! Aslan'a 40 milyon euroluk gol makinesi....

Bu sezon Süper Lig'de Okan Buruk yönetiminde 5. yıldıza ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, 40 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Bu sezon Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, devre arasında hücum hattını güçlendirme kararı aldı. Aslan, 40 milyon euroluk golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Yaz transfer döneminin son günlerinde De Bruyne'yi kadrosuna katan Galatasaray, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada kış transfer sezonu için çalışmalara başladı.

A Spor'da yer alan habere göre; Aslan, Almanya Ligi takımlarından Eintracht Frankfurt'ta forma giyen Omar Marmoush için devreye girdi. Sarı-kırmızılı ekibin, son dönemde büyük çıkış gösteren Mısırlı yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadığı öne sürüldü.

İki kanatta da görev alabilen golcü oyuncu aynı zamanda forvet pozisyonunda da görev alabiliyor. Yıldız golcü bu sezon Alman ekibinin forması altında 9 karşılaşmada görev alırken takımına 9 gol 6 asistlik katkı sundu.

Dev takımların radarına giren yıldız oyuncunun transferi konusunda sarı-kırmızılı yönetimin tüm şartları zorlayacağı öne sürüldü.

Omar Marmoush - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Mısırlı yıldızın Türkiye seçeneğine sıcak baktığı ve Galatasaray'a gelmeye olumlu yaklaştığı iddia edildi. Günce piyasa değeri 40 milyon euro olan yıldız golcünün takımıyla olan sözleşmesi 2027 yılında sona erecek.

Yıldız golcü, futbol kariyeri boyunca toplamda 197 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 59 gol 24 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN