Ali Koç bombayı patlattı! Aziz Yıldırım'ı kızdıracak hamle...

Ali Koç bombayı patlattı! Aziz Yıldırım'ı kızdıracak hamle...

Fenerbahçe'de Ali Koç ile Aziz Yıldırım haziran ayında başkanlık için yarışacak. Seçime sayılı günler kala Ali Koç bombayı patlattı.

Gelecek ay yapılacak olan başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım ile yarışacak olan Ali Koç, bombayı patlattı. Koç, sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandıran bir hamleye imza attı. Koç'un bu hamlesinin Aziz Yıldırım'ı fazlasıyla kızdırdığı öne sürüldü.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Hull City'in sahibi Acun Ilıcalı'ya yeni yönetim kurulunda yer vermeyi planlayan Ali Koç, hedefine ulaştı. Ilıcalı'nın Koç'un teklifini kabul ettiği ve Koç'un yönetim listesine girdiği öğrenildi.

Acun Ilıcalı'nın Ali Koç'un yönetim listesine dahil olmasının Aziz Yıldırım'ı oldukça sinirlendirdiği iddia edildi. Yıldırım'ın Koç'un bu hamlesine nasıl bir yanıt vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN