Son dakika! Fiorentina'nın kaptanı Davide Astori otelde ölü bulundu

Son dakika! Fiorentina'nın kaptanı Davide Astori otelde ölü bulundu

İtalyan Fiorentina takımının kaptanı futbolcu Davide Astori otelde ölü bulundu.

İtalyan milli takımında da forma giyen 31 yaşındaki futbolcu, takımının Udinese ile oynayacağı maç için kaldığı La di Moret Oteli'nde uykusundayken ölü bulundu. Futbolcunun kalp krizi geçirdiği açıklandı. Ünlü futbolcu geçtiğimiz haftalarda baba olmuştu. 31 yaşındaki Astori evli ve 2 kız çocuğu babasıydı.

Fiorentina kulübü konuyla ilgili bir açıklama yayımlayarak "Kulüp olarak derinden sarsıldık ve kaptanımızın hayatını kaybettiğini üzüntüyle açıklıyoruz." ifadelerini kullandı.

Serie A'da bu hafta oynanacak Udinese-Fiorentina karşılaşmasının ertelendiği açıklandı.

SERİE A'DA TÜM MAÇLAR ERTELENDİ

Serie A'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Fiorentina'nın defans oyuncusu Astori'nin bugün hayatını kaybetmesi sebebiyle ligin 27. haftasında kalan maçların ertelendiği bildirildi.

Fiorentina Kulübü, Astori'nin, deplasmanda Udinese ile bugün yapılması gereken maç öncesi ani bir şekilde yaşamını yitirdiğini duyurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN