Sensiz Olmaz neden final yaptı? Sensiz Olmaz devam edecek mi? 9 Haziran Perşembe

Sensiz Olmaz neden final yaptı? Sensiz Olmaz devam edecek mi? 9 Haziran Perşembe

Sensiz Olmaz 48. final bölümü ile büyük merak konusu oldu. Kanal 7'nin sevilen dizisi Sensiz Olmaz final bölüm ile ekrana geldi. Peki Sensiz Olmaz neden final yaptı. Sensiz Olmaz devam edecek mi? 9 Haziran Perşembe Sensiz Olmaz 48. yeni bölümü ile final yaptı. Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Sensiz Olmaz’ın heyecanla beklenen final bölümünde, Mayrah’ın Rohit’i tercih etmesinin ardından evden ayrılan Rudra tam pes etmiştir. Dizi bugün yayınlanan yeni bölümü ile final yaptı. İşte Sensiz Olmaz'ın durumu.

Sensiz Olmaz 48. bölümü haberimizde bulabilirsiniz. Peki Sensiz Olmaz neden final yaptı. Sensiz Olmaz devam edecek mi? Tüm bu soruların cevapların haberimizden bulabilirsiniz. Kanal 7'nin fenomen dizisi Sensiz Olmaz final bölümü ile ekranlara geldi.  9 Haziran Perşembe Sensiz Olmaz 48. bölüm fragmanı ve özeti ise dizi hayranlarınca büyük merak konusu olmuştu. Sensiz Olmaz hayranları dizinin final yapmasıyla birlikte büyük üzüntü yaşadı. Peki Sensiz Olmaz neden bitti.

Sensiz Olmaz (Rang Rasiya) 48. bölüm fragmanı ve ayrıntıları haberimizde. Hafta içi her gün Kanal 7'de sevenleri ile buluşan Sensiz Olmaz (Rang Rasiya) dizisinin 48. bölümü finali ile Perşembe günü ekranlara geldi.

SENSİZ OLMAZ FİNAL YAPIYOR

İlgiyle takip edilen dizi Sensiz Olmaz final yapıyor. 9 Haziran Perşembe günü son kez yayınlanacak olan Sensiz Olmaz saat 16:00'da son kez başlayacak ve bitecek. 12 Mart günü yayın hayatına Kanal 7'de başlayan Sensiz Olmaz 9 Haziran Perşembe günü sona erecek. Son bölümün yayınlancağı yeni bölümde ise sürpriz olaylar yaşanacak. Bir Garip Aşk gibi Sensiz Olmaz'ın da kısa sürede bitmesinin sebebi Hint dizilerinin yayın saatinin Türk dizilerine oranla daha kısa süreli olmaları. Türk dizileri ortalama 1-2 saate yakın yayın yaparken Hint dizileri bu süreyi daha kısa tutuyor. 

SENSİZ OLMAZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Hafta içi her gün izleyenleri ekran başına kilitleyen Sensiz Olmaz yeni bölümleri ile de büyük heyecan yaratmaya devam ediyor. Paro ve Rudra'nın aşkını konu alan dizide heyecan ve ihtiras biran oldun düşmezken reytinglerde de beklenilenin üzerinde seyir sergiliyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Sensiz Olmaz’ın heyecanla beklenen final bölümünde, Mayrah’ın Rohit’i tercih etmesinin ardından evden ayrılan Rudra tam pes etmiştir. Mantığını değil duygularını dinlemeye karar veren Mayrah, Rohit’e gerçekleri anlatınca olayların seyri bir anda değişir.

Sensiz Olmaz 48. Bölüm Final Fragmanı

 

 

SENSİZ OLMAZ KONUSU

Dünya genelinde beğeniyle izlenen Rangrasiya adlı Hint dizisinde genç bir köylü kızı olan Parvati (Sanaya Irani) ve Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayı olan Rudra (Ashihs Sharma) arasında yaşanan büyük aşkın hikâyesi anlatılmakta.

Çocuk yaşlarda annesinin evi terk etmesi sonucu psikolojik bir çöküntü yaşayan Rundra, mesleğine tutkuyla bağlı, disipline önem veren amansız ve katı kuralları olan bir subaydır. O kadın-erkek ilişkilerine olan inancını çoktan kaybetmiş, hayatında aşka ve sevgiye yer olmayan bir kişiliğe sahiptir. Aşkı uzak durulması gereken bir güzellik büyüsüne benzeten Rundra’nın tek tutkusu işidir.

SENSİZ OLMAZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Güzelliği ile etraftaki bütün erkeklerin üzerine çekmeyi başaran Paro ise uzun yıllar önce, güvenlik güçleri tarafından yürütülen bir operasyonda hem annesini hem de babasını kaybetmiştir. Ancak Paro tüm bu olumsuzluklara rağmen hayata olumlu bakmakta ve bir gün seveceği insanı bulacağına inanarak yaşamaktadır. O, Rundra’nın aksine sevginin gücüne inanmaktadır.

İleride yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro henüz 2 küçük çocuk iken bir otobüs yolculuğunda karşılaşırlar. Rundra her ne kadar umursamaz tavırları ile Paro ile ilgilenmese de Paro onun ilgisini çekmenin bir yolunu bulacaktır. İkilinin ilk karşılaşmasından 15 yıl sonra Paro evlenme çağına gelmiş çok güzel bir kız olmuştur. Rundra ise askerlerin korkulu rüyası olan bir Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayı olmuştur.

Sensiz Olmaz 48. bölüm fragmanı herkes tarafından merak konusu oldu. Kanal 7'nin sevilen dizisi Sensiz Olmaz yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. 9 Haziran Perşembe Sensiz Olmaz 48. yeni bölümü sizlerle olacak. Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Sensiz Olmaz’ın heyecanla beklenen final bölümünde, Mayrah’ın Rohit’i tercih etmesinin ardından evden ayrılan Rudra tam pes etmiştir. Sizde Sensiz Olmaz (Rangrasiya) 48. bölüm final fragmanını izleyebilir son bölümde neler yaşandığını detaylıca takip edebilirsiniz. Dizi yarın yayınlanacak yeni bölümü ile final yapacak. Yani Sensiz Olmaz 48. bölümde Perşembe günü final yapacak.

SENSİZ OLMAZ NEDEN FİNAL YAPTI?

Sensiz Olmaz 9 Haziran Perşembe günü 48. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin hayranları dizinin final yapacağını duyduğu anda çok üzüldü. Peki Sensiz Olmaz neden bitti? Sensiz Olmaz devam edecek mi? Bu soruların cevaplarını haberimizden bulabilirsiniz. Sensiz Olmaz'ın final yapması ile ilgili Kanal7'den henüz hiç bir açıklama gelmedi. Sensiz Olmaz'ın akıbeti ne olacak henüz belli değil. Sensiz Olmaz'ın son dakika haberlerini Karar.com'dan takip ederek ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN