Zehirli akrepler o ilimizi istila etti! Yılanlardan sonra akrep paniği "35-40 tane öldürmüşümdür"

Zehirli akrepler o ilimizi istila etti! Yılanlardan sonra akrep paniği "35-40 tane öldürmüşümdür"

Zehirli akrepler o ilimizi resmen istila etti! Yılanlar yetmedi, şimdi de akrepler panik havası oluşturdu! "Bu zamana kadar 35-40 adet öldürmüşümdür..."

Konya'da bir vatandaşın sosyal medyada paylaştığı akrep fotoğrafı büyük yankı uyandırdı. İddiaya göre, Kovanağzı Mahallesi'nde yaşayan bir vatandaş, çocuğunu akrebin soktuğunu belirtti ve yerel yönetimlerden ilaçlama yapılmasını talep etti.

SOSYAL MEDYADA AKREP FOTOĞRAFI PANİK YARATTI

Memleket.com'un haberine göre, sosyal medyada hızla yayılan bir görüntü, Kovanağzı Mahallesi sakinlerini endişelendirdi. Paylaşıma göre, bir vatandaş çocuğunu sokan akrebi yakalayarak kutuya koydu ve aileleri uyarmak amacıyla fotoğrafını paylaştı. Bu durum üzerine, bölgedeki vatandaşlar akrep tehlikesine karşı tedbir alınması gerektiğini belirterek yerel yetkililerden ilaçlama yapılmasını istedi.

akrep.jpg

AKREP ZARARSIZ MI?

Paylaşımın altında yorum yapan bir kullanıcı, görüntüdeki akrebin "Mesobuthus eupeus" türüne ait olduğunu ve bu türün sokmasının ölümcül olmadığını iddia etti. Bir başka kullanıcı ise bu zamana kadar 35-40 adet öldürdüğünü söyledi. Ancak, bu bilgi uzmanlar tarafından doğrulanmadı ve özellikle çocuklar ile yaşlıların dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN