YENİMEK yaz kursları eğitime start verdi

YENİMEK yaz kursları eğitime start verdi

Yenimahalle Belediyesi YENİMEK yaz kursları öğrencilerin yoğun katılımı eşliğindebaşladı. 7-16 yaş arası çocukların yaz dönemini eğlenerek öğrenmesi amacıyla kurulan YENİMEK yaz kurslarında eğitime start verildi.

İlçenin dört bir yanına konumlandırılan 22kurs merkezinde çocukların kişisel gelişimine ve donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan YENİMEK Yaz Kurslarına 5 bin öğrenci kayıt yaptırdı.

Yaz kurslarında yok yok

Binlerce çocuğun yeteneklerini keşfetmesine ve yaz mevsiminde eğitimden uzak kalmamasına olanak sağlayan Yenimahalle Belediyesi, çocukların keyifli bir tatil geçirmesine fırsat sunuyor. Kayıt almaya devam eden YENİMEK Yaz Kurslarında eğitim almak isteyen vatandaşlar 344 08 98 (6474 dahili) numaralı telefondan detaylı bilgiye ulaşabiliyor.

YENİMEK Yaz Kurslarında; Seramik Biçimlendirme, İlk Yardım, Takı Tasarımı, Geri Dönüşüm Atölyesi, Kurabiye ve Pasta Yapımı, Etkili ve Hızlı Okuma, Gitar, Bağlama, Keman, Piyano, Bateri, Satranç, Çocuk Korosu, Ahşap Boyama, Resim Atölyesi, Üç boyutlu Şekillendirme, Taş Boyama, Çini gibi birbirinden farklı branşta alanında uzman eğitmenler tarafından eğitim veriliyor.

“Tüm çocukları yaz kurslarımıza bekliyoruz”

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “YENİMEK Kurs Merkezleri aracılığı ile gencinden yaşlısına tüm ilçe sakinleri kendini geliştirmek ve yeteneğini keşfetmek için fırsat buluyor. Geleceğin söz sahibi insanlarının Yenimahalle’den çıkmasını amaçlıyoruz. Bu nedenle çocuklarımız için hazırlanan yaz kursu eğitim programına büyük önem veriyoruz. Yaz dönemi için özel olarak hazırlanan kurslarımıza tüm çocuklarımızı davet ediyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN