Topkapı29’da yeni etap satışa sunuldu

Topkapı29’da yeni etap satışa sunuldu

Türkiye’de gayrimenkul sektöründe 30 yıllık tecrübeye sahip Akzirve, Topkapı29’un 679 daireden oluşan ilk etabını tamamlayarak, ev sahiplerine anahtarlarını teslim etmeye başladı.

İstanbul’un tarihi merkezinde, Topkapı’da konumlanan Topkapı29 projesinin birinci etabı tamamlanarak ev sahiplerine anahtarları teslim edilmeye başlandı. Projenin ikinci etabı satışa sunulurken, cadde dükkanları da yatırımcılara açıldı. Türkiye’nin köklü gayrimenkul geliştiricisi Akzirve’nin üstlendiği projede, toplam bin 692 konut, ofisler, alışveriş merkezi ve otel gibi çeşitli fonksiyonlar bulunuyor.

yeni-proje-001.jpg

BİRİNCİ ETAP TAMAM, İKİNCİ ETAP SATIŞTA

Akzirve Yönetim Kurulu Danışmanı Mahir Katırcı, “Topkapı29’un ilk etabını tamamlamanın ve daireleri sahiplerine teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. Şimdi, diğer etapların inşaatını hızla tamamlayarak bu başarımızı daha ileriye taşımak istiyoruz” dedi.

Projenin ikinci etabında yer alan 549 daire için yeni bir satış kampanyası başlatıldığını belirten Katırcı, alıcılara 29 ay vade imkanıyla kefilsiz ve kredisiz ödeme seçenekleri sunduklarını duyurdu.

CADDE DÜKKANLARI VE TİCARİ ALANLAR YATIRIMCILARA AÇILDI

Topkapı29’un ticari alanları da yatırımcılara sunulmuş durumda. 82 mağazanın yer aldığı cadde dükkanlarının yanı sıra, alışveriş merkezi de bölge ekonomisine katkıda bulunacak.

Projede, toplamda 84 bin 563 metrekare inşaat alanına sahip ticari alanlardan 39 bin 624 metrekare kiralanabilir olarak tasarlandı. Alışveriş merkezi ise 61 bin 487 metrekarelik bir alanda yer alacak ve 96 mağaza ile hizmet verecek.

OTEL İLE BÖLGEYE HAREKETLİLİK KATILACAK

Topkapı29’da bir otelin de bulunacağını açıklayan Katırcı, otelin dünyaca tanınmış bir marka tarafından işletileceğini belirtti.

Uzun süreli konaklamaların yanı sıra iş ve turistik amaçlı kısa süreli konaklamalar için ideal bir adres olacak otelin markasıyla ilgili görüşmelerin yakın zamanda netleşeceğini ifade etti.

ULAŞIM KOLAYLIĞI VE MODERN TASARIM

Topkapı29, İstanbul’un merkezinde stratejik bir konumda bulunuyor ve şehir ulaşım ağlarına sadece 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. Proje, metro, metrobüs, tramvay ve Marmaray istasyonlarına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Avrupa’nın prestijli mimarlık ofislerinden Chapman Taylor tarafından tasarlanan proje, 5 ila 15 katlı 16 bloktan oluşuyor. 1+1’den 5+1’e kadar çeşitli daire seçenekleri sunan proje, yüksek tavanları ve geniş balkonları ile ferah yaşam alanları sağlıyor.

LEED SERTİFİKALI VE YEŞİL ALANLAR

Topkapı29, çevresel sürdürülebilirlik standartlarına uygun olarak inşa edildi ve LEED sertifikasına sahip. Proje, açık ve kapalı yüzme havuzları, 10 bin metrekarelik kent parkı gibi yeşil alanlarla dikkat çekiyor. Ayrıca, fitness salonu, SPA, sinema salonu ve kütüphane gibi sosyal donatı alanlarıyla da öne çıkıyor.

DEPREME DAYANIKLILIK GARANTİSİ

Topkapı29, depreme dayanıklılığı konusunda da titiz bir çalışma yürütüldü. İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından yapılan kontrollerle onaylanan projede, C40 sınıfı beton ve B420C sınıfı betonarme çelik malzemeler kullanıldı. Bu da projeyi en yüksek güvenlik standartlarına uygun hale getiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN