Öldürmekle tehdit etti! Yavru kediyi çantasına koyup kaçtı

Fatih'te bir şüpheli cami avlusunda bulunan yavru kedilerden birini çantasına koyarak oradan uzaklaştı. Cami avlusundaki kedilere bakan Şule Gül, şüpheli şahısın gelmeye başladığından beri çok sayıda kedinin kaybolduğunu söyledi.

Fatih'te bulunan bir caminin avlusunda kedileri besleyen Şule Gül, son günlerde çok sayıda kedinin kaybolduğunu belirtti. Gül, cami avlusuna gelip şüpheli bir şahısın kedileri besleyerek ilgilenmeye başladığını aktardı. Gül şüpheli şahsın sürekli "Bir kediyi gözüne kestirdiğini söyleyip, bunu çiftliğime alıp orada bakayım derdi, her seferinde reddettim. Beni tanıyanlarla bana mesaj gönderiyor. Beni sürekli öldürmekle tehdit ediyor." ifadelerini kullandı. Kaybolan kedilerin üzerine polise giderek şüpheliden şikâyetçi oldu. Şüphelinin kedileri beslediği ve kedileri çatasına koyduğu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN