Motosikletli saldırgan aranıyor! İstanbul'da taksi durağına ve otomobile saldırı

Motosikletli saldırgan aranıyor! İstanbul'da taksi durağına ve otomobile saldırı

Şişli'de bulunan taksi durağına kimliği belirsiz bir kişi taksi durağı ve park halindeki otomobile ateş açtı. Plakasız motosikletle gelen saldırgan çok sayıda mermi sıkarak olay yerinden uzaklaştı.

İstanbul Şişli'de gece saatlerinde taksi durağı kurşunlandı. İddiaya göre plakasız motosikletle gelen saldırgan taksi durağına ve park halindeki otomobile ateş açtı.

Onlarca merminin sıkıldığı olayda taksi durağının camları kırıldı, taksi durağına ait olduğu öğrenilen park halindeki otomobile ise 6 el ateş edildi.

ŞANS ESERİ ÖLEN YADA YARALANAN OLMADI

Saldırgan, olay sonrası geldiği motosikletle kaçtı. Şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmazken otomobili delip geçen 3 kurşun ise aracın arkasında bulunan büfeye isabet etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri taksi durağı, otomobil ve büfede incelemelerde bulundu.

Ekipleri kamera kayıtlarından saldırganı tespit ederek yakalamak için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN