Kursiyerlerden dans gösterisi

Kursiyerlerden dans gösterisi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitimleri Kursları (ESMEK) kursiyerlerinden oluşan “ESMEK Kadınlar Dans Topluluğu” yıl boyunca yaptıkları çalışmaları düzenledikleri kapanış etkinliği ile tamamladılar.

2001 yılından bu yana 300 binden fazla kursiyere, 670’den fazla branşta eğitim veren ESMEK, 7’den 70’e her yaştan bireyin hayatına dokunmaya devam ediyor.

Düzenlenen kurslar ile kendilerini her alanda geliştiren ESMEK kursiyerleri düzenledikleri etkinliklerle de farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Banu Bala Bayar eğitmenliğinde farklı meslek grupları ile farklı yaş gruplarından bir araya gelerek ESMEK kursiyerlerince oluşturulan “ESMEK Kadınlar Dans Topluluğu” muhteşem bir dans etkinliğine imza attı.

Kent Park’ta bir araya gelen kadınlar, yıl boyunca öğrendikleri salsa, hip-hop, r&b, pop tarzındaki danslarla, açık havada dans etmenin keyfini çıkardılar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN