Kırıkkale Belediyesinden Dünya Satranç Günü turnuvası

Kırıkkale Belediyesinden Dünya Satranç Günü turnuvası

Kırıkkale Belediyesi 20 Temmuz Dünya Satranç Günü’ne özel satraç turnuvası düzenledi. Turnuvada dereceye giren sporcuların ödüllerini Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal taktim etti.

Satranç Becerileri Taktir Topladı

Kırıkkale Belediyesi, Bilim Merkezinde düzenlediği Dünya Satranç Günü turnuvasına, 7-12 yaş aralığındaki 50 öğrenci katıldı. Kıyasıya geçen karşılaşmalarda ailelerde çocukları ile birlikte keyifli bir gün geçirdi. Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi ve Kırıkkale İl Satranç Temsilciliğinin birlikte düzenlediği turnuvada minik yarışmacıların satranç becerileri takdir topladı.

Çocuklarımızın Gelişimine Katkı Sağlayacağız

Yaş gruplarına göre 3 kategoride düzenlenen satranç turnuvasında dereceye girenlerin ödüllerini veren Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal “Çocuklar hepinizi tebrik ediyorum, harika bir iş yaptınız, önemli olan yarışma,bu tür turnuvalarımızın devamı gelecek, sizleri üzerinde emekleri olan başta öğretmenlerinizi ve ailelerinizi kutluyorum. Ayrıca bu turnuvaya ev sahipliği yapan Bilim Merkezimizin kıymetli hocalarına teşekkür ediyorum. Satranç, sabır ve problem çözme becerilerini geliştiren önemli bir spor dalı. Çocuklarımızın bu denli kıyasıya yarışmaları beni mutlu etti. Bilim Merkezimizde çocuklarımızın eğitimine ve gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

Belediyemize Teşekkür Ediyoruz

İkinci grup ödüllerini CHP İl Başkanı Yüksel Bozdağ, Ücüncü grup ödülleri de Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Eldemir verdi. Kırıkkale Santranç İl Temsilcisi Bülent Köksal, Dünya Satranç Gününe özel turnuva düzenleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’a teşekkür ederek “bizlere bu imkanı sağlayan başkanımıza Kırıkkaleli satranç severler olarak teşekkür ediyoruz. Belirli periyotlar ile bu mekanda turnuva düzenlemeye devam etmek istiyoruz. Başkanımızın da bizi her zaman destekleyeceğine inanıyoruz” dedi. Etkinlik sonunda, tüm öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN