İzmir'de 19 Mayıs'ta toplu taşımaya yüzde 50 indirim: İZBAN ücretsiz

İzmir'de 19 Mayıs'ta toplu taşımaya yüzde 50 indirim: İZBAN ücretsiz

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yarın belediyeye bağlı toplu ulaşım yüzde 50 indirimli olacak. İZBAN seferleri ise ücretsiz gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Pazar günü (yarın) toplu ulaşımdaki ücret tarifesindeki değişikliğe ilişkin açıklama yaptı.

iztasit.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı toplu ulaşım kurum ve kuruşları, ESHOT, İZULAŞ, İZTAŞIT, İZDENİZ, İzmir Metrosu ve İzmir Tramvayı seferleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yarın yüzde 50 indirimli hizmet verecek.

izban.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi-TCDD ortaklığıyla işletilen İZBAN’da ise seferlerin Cumhurbaşkanlığı kararıyla ücretsiz gerçekleştirileceği bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN