İstanbul'un o semtindeki manzara, akıllara İzmir'deki faciayı getirdi! Esnaftan, 'Kimse ölmeden önlem alın' çağırısı

İstanbul'un o semtindeki manzara, akıllara İzmir'deki faciayı getirdi! Esnaftan, 'Kimse ölmeden önlem alın' çağırısı

İzmir'de sokakta bulunan elektrik kabloları nedeniyle akıma kapılan iki kişi hayatını kaybetmişti. İhmal nedeniyle ölen iki kişinin ardından İstanbul'da da bakımsız kalan ve açıkta görünen elektrik kabloları tepki çekti. İşte detaylar...

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Eminönü semtinde geçtiğimiz günlerde bir dükkanın üzerindeki elektrik kablosu koptu. Kabloda görülen kıvılcım ve duvardan düşen parçalar, İzmir'deki facia akıllara getirdi.

"İzmir'de insanlar öldü, burada da ölecekler" diyen esnafın endişesi, bölgede yaşayan diğer vatandaşlar tarafından da paylaşıldı. Eminönü'nde birçok noktada elektrik kablolarının bakımsız olduğu, bazı kabloların ise zemine sarktığı gözlemleniyor.

KİMSE ÖLMEDEN DAHA FAZLA ÖNLEM ALINMALI

HalkTV'de yer alan habere göre, vatandaşlar, İzmir'de yaşanan facianın ardından benzer bir durumun İstanbul'da da yaşanabileceği endişesiyle yetkililerden daha fazla önlem almalarını talep ediyor.

Konuyla ilgili görüşlerini belirten vatandaşlar, belediye ve elektrik dağıtım şirketlerinin sorumluluklarını hatırlatıyor ve bu tür olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurguluyor.

istanbul-eminonu-acikta-birakilan-elektrik-kablolari-4.jpg

istanbul-eminonu-acikta-birakilan-elektrik-kablolari-1.jpg

istanbul-eminonu-acikta-birakilan-elektrik-kablolari-3.jpg

istanbul-eminonu-acikta-birakilan-elektrik-kablolari-5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN