İstanbul'da TEM Otoyolu'nda feci kaza: Yaralılar hastaneye kaldırıldı

İstanbul'da TEM Otoyolu'nda feci kaza: Yaralılar hastaneye kaldırıldı

İstanbul TEM Otoyolu'nun Sultanbeyli mevkiinde, bir otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada biri çocuk iki kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis hızla intikal ederken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

İstanbul TEM Otoyolu Sultanbeyli mevkiinde, Pendik istikametine ilerleyen Turgut K.'nın kullandığı 27 LA 815 plakalı otomobil ile Armağan D. idaresindeki TIR çarpıştı. Kazada otomobil içerisindeki bir çocuk ile sürücü Turgut K. yaralandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

TEM Otoyolu Sultanbeyli mevkii Pendik istikametine ilerleyen Turgut K'nın kullandığı 27 LA 815 plakalı otomobil ile Armağan D. idaresindeki TIR çarpıştı.

Kazada otomobil içerisindeki bir çocuk ile sürücü Turgut K. yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edilirken, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Polis otoyol üzerinde önlem alırken, yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle otoyolda oluşan trafik yoğunluğu, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN