İstanbul'da kamyonet işçi servisine çarptı: 5 yaralı

İstanbul'da kamyonet işçi servisine çarptı: 5 yaralı

Bağcılar’da O-3 bağlantı yolunda bir kamyonet, işçi servisine arkadan çarptı. Kazada yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırılırken, bölgede yoğun trafik oluştu.

İstanbul'un Bağcılar ilçesi O-3 bağlantı yolu Mahmutbey istikametinde saat 07.30 sıralarında bir kaza meydana geldi. İddialara göre, servis minibüsü şoförü işçi almak için Yüzyıl Köprüsü mevkiinde durdu. Arkasından gelen kamyonet ise, işçi servisine arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyonet bariyerleri ezdikten sonra devrildi.

Kaza nedeniyle işçi servisinde bulunan 4 kişi ve kamyonet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. 5 yaralı ilk müdahalelerinin ardından çevre hastanelere kaldırıldı.

1-007.jpg

Kaza nedeniyle Mahmutbey istikametine 1 şerit kapanırken uzun araç kuyrukları oluştu. Polis ekipleri ve belediye ekiplerinin kazaya karışan araçları olay yerinde kaldırma çalışmaları devam ediyor.

'BİR ANDA ÇARPTI'

İşçi Servisinde bulunan Şuayip Demir "Her zamanki beklediğimiz yerde bir abimizi bekliyorduk. Aracın içerisinde oturuyorduk, bir anda arkadan bir araç geldi. Çarpmanın etkisi ile öne doğru gittim. Sonra kamyoneti gördüm. Bizde 3 yaralı vardı, ciddi durumları yok" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN