Diyarbakır’da 17 yaşındaki Beyza Yıldırım’dan iki gündür haber alınamıyor: Geniş çaplı arama başlatıldı

Diyarbakır’da 17 yaşındaki Beyza Yıldırım’dan iki gündür haber alınamıyor: Geniş çaplı arama başlatıldı

Diyarbakır’da “Arkadaşlarımla parkta oturacağım” diyerek evinden ayrılan 17 yaşındaki Beyza Yıldırım’dan iki gündür haber alınamıyor. Ailesi ve polis, genç kızın bulunması için geniş çaplı bir arama başlattı.

Diyarbakır’da yaşayan 17 yaşındaki Beyza Yıldırım, iki gün önce “Arkadaşlarımla parkta oturacağım” diyerek evinden ayrıldı. Ancak genç kızdan o günden beri haber alınamıyor. Beyza’nın ailesi, kızlarının kaybolduğunu fark eder etmez durumu polis yetkililerine bildirdi.

Aile, “Beyza’nın sağ salim bulunmasını istiyoruz. Herhangi bir bilgi sahibi olanların bize ulaşmasını bekliyoruz” şeklinde açıklamada bulundu. Polis ekipleri, Beyza Yıldırım’ın bulunması için geniş kapsamlı bir arama çalışması yürütüyor.

BEYZA'NIN BULUNMASI İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Olay, Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesindeki Bağcılar Mahallesi’nde 14 Eylül günü meydana geldi.

17 yaşındaki lise öğrencisi Beyza Yıldırım, akşam saat 17.30 sıralarında, annesi Gurbet Kaplan’a ‘‘Çok sıkıldım arkadaşlarımla parkta oturacağım’ diyerek evden ayrıldı.

Beyza’nın eve dönmemesi üzerine ailesi telefonla aradıkları kızlarına ulaşamadı. Yıldırım ailesi bunun üzerine durumu polise bildirerek, kızlarının kayıp olduğu ihbarında bulundu.

Polis ekiplerinin Beyza’nın bulunması için başlattığı çalışma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN