İstanbul ve İzmir'den sonra bir ilde daha bedava oluyor! Başvuranlara 60 biniş hakkı: Destek detayları açıklandı

İstanbul ve İzmir'den sonra bir ilde daha bedava oluyor! Başvuranlara 60 biniş hakkı: Destek detayları açıklandı

İstanbul ve İzmir’in en çok sevilen uygulaması artık o ilimizde! Belediye Başkanı duyurdu! Başvurana 60 biniş hakkı verilecek. Peki başvurular nasıl olacak? Destek detayları açıklandı...

İstanbul ve İzmir'de uygulanan ve çok sevilen anne kart uygulaması bir ilimize daha müjdelendi. Artık o ilimizdeki annelere ücretsiz toplu taşıma hakkı tanınacak.

Manisa'da toplu taşıma ücretleriyle ilgili önemli bir karar alındı. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Anne Kart" projesi, 0-5 yaş arası çocukları bulunan annelere büyük bir avantaj sunacak. Artık anneler, aylık 60 binişe kadar ücretsiz toplu taşıma hizmetinden yararlanabilecek.

İstanbul ve İzmir’de uygulanan ücretsiz toplu taşıma hakkı, Manisa’da da annelere tanınmış oldu.

60 biniş ücretsiz olacak! Toplu taşımada yeni dönem başlıyor - Resim : 1

MANİSA'DA ANNE KART UYGULAMASI

Kimler Yararlanabilecek?:

0-5 yaş arası çocukları olan anneler

Aylık Ücretsiz Biniş Hakkı:

60 biniş

Uygulama Alanı:

İl merkezi ve tüm ilçeler

ANNE KART BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Başvurular, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesi olan manisa.bel.tr üzerinden gerçekleştirilebilecek. Online başvuru sistemi sayesinde anneler, kolayca bu hizmetten faydalanabilecekler.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, projeyi duyurarak şunları söyledi: “Ülkemizde zorlaşan hayat şartları ve derinleşen ekonomik yoksulluğu göz önüne alarak, 0-5 yaş arası çocuğu olan annelere bir nebze de olsa katkı sağlamak istedik. Annelerimiz, hayata geçireceğimiz Anne Kart ile aylık 60 ücretsiz biniş hakkına sahip olacaklar.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN