Konya'da korkunç cinayet: 5 aydır kayıp kadın bahçeye gömülmüş halde bulundu

Konya'da korkunç cinayet: 5 aydır kayıp kadın bahçeye gömülmüş halde bulundu

Konya'da 5 aydır kayıp olarak aranan Çiğdem E.’nin, Afganistan uyruklu 4 kişi tarafından öldürülüp bir evin bahçesine gömüldüğü belirlendi. Şüpheliler gözaltına alındı, soruşturma devam ediyor.

Konya'da yaklaşık 5 aydır kayıp olarak aranan Çiğdem E.'nin, iddiaya göre Afganistan uyruklu 4 kişi tarafından bıçaklanarak öldürülüp bir evin bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı. Kadının kaybolmasının ardından yapılan araştırmalarda, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarını inceledi ve şüphelilere ulaştı. Olayla ilgili dört kişi gözaltına alındı ve soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

Çalışmalar sonucunda Çiğdem E.'nin Afganistan uyruklu 4 kişiyle birlikte görüldüğünü tespit edildi. Polis, Çiğdem E.'nin kaçırılmış ya da öldürülmüş olabileceği şüphesiyle 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

ggg.webp

BİR EVİN BAHÇESİNE GÖMÜLDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

Yapılan sorgulamada Çiğdem E.’nin bıçakla öldürüldükten sonra Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesi Hacı Hasanbaşı Caddesi üzerinde bulunan müstakil bir evin bahçesine gömüldüğünü belirlendi.

Bahçede yapılan kazı çalışmasında Çiğdem E.'nin cesedi bulundu. Çiğdem E.’nin cesedi otopsi için Konya Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, gözaltına alınan şüpheliler Konya Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN