Mansur Yavaş Başkentin güvenliğini sağlıyor! KPSS puanı olanlar sakın kaçırmasın! Kadın erkek zabıta alımı yapılacak

Mansur Yavaş Başkentin güvenliğini sağlıyor! KPSS puanı olanlar sakın kaçırmasın! Kadın erkek zabıta alımı yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi büyük alımlar için kolları sıvadı. Ankara'da belediye bünyesinde görevlendirilecek zabıta memurları için başvuru detayları belli oldu. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile birlikte başvuru detayları ve başvuru tarihi açıklandı. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıta alım detayları…

Mansur Yavaş Ankara'nın güvenliği için yeni zabıta alımları başlattı. KPSS puanı bulunanlar bu fırsatı kaçırmak istemeyecek. Zabıta alımları için gerekli şartlar ve başvuru detayları tek tek açıklandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte detayları da aktardı. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıta alım detayları…

ZABITA ALIMLARI BAŞLADI

Belediye bünyesinde görevlendirilmek üzere zabıta memuru alımı yapılacağını belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi başvurular için şu şartları belirledim:

  • Türk vatandaşı olmak
  • KPSS P3 puan türünde gerekli puanı almış olmak
  • Erkeklerde en az 1.67 m, kadınlarda en az 1.60 m boyunda olmak
  • 30 yaşını doldurmamış olmak
  • En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak

Ankara Büyükşehir Belediyesi 133 zabıta memuru alacak - Ekonomi Manşet :

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Ankara Belediyesi bünyesinde yapılacak zabıta alımları için başvurular 3-11 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak. Başvuruda bulunacak adaylar Atatürk Spor ve sergi Sarayı, Altındağ Ankara adresi üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayabilecek. Başvuru şartları ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden detayları öğrenebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN