Hem gasp etmeye çalıştılar hem taşla, sopayla saldırdılar: 4 kişi yaralandı

Bayrampaşa'da gasp girişimine uğrayan adam bir markete sığındı. Market sahibi gaspçıları uyarınca, şüpheliler taş, sopa ve sandalyelerle markete saldırdı. Yaşananlar anbean kaydedilirken saldırıda 4 kişi yaralandı.

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesine bağlı Kocatepe Mahallesi 32. Sokak'ta saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, sokakta yürüyen bir kişinin yanına yaklaşan bir grup, gasp girişiminde bulundu.

9891745.jpg

Gaspçıların elinden kurtulmak isteyen kişi, yakınlarda bulunan bir markete sığınarak yardım istedi. Ancak bu hamle, olayların daha da şiddetlenmesine neden oldu.

9891746.jpg

GASPTAN KAÇAN ADAMIN SIĞINDIĞI MARKETE SALDIRI

Market sahibi, gaspçılara karşı uyarıda bulununca bir anda sopalar, taşlar ve sandalyelerle market sahibine, annesine ve markette bulunan iki kişiye saldıran grup, ortalığı savaş alanına çevirdi. Şüpheliler, saldırının ardından hızla olay yerinden kaçtı.

9891747.jpg

4 KİŞİ YARALANDI

Saldırı sırasında çeşitli yerlerinden yaralanan 4 kişi, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırıldı. Polis, saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

9891748.jpg

O ANLAR KAMERADA

Markette yaşanan bu dehşet anları, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerin acımasızca saldırdığı ve market sahibinin kendini korumaya çalıştığı anlar dikkat çekti.

9891749.jpg

Polis, saldırganların kimliklerini belirlemek ve adalete teslim etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN