CHP Genel Başkanı Özgür Özel Belediye Başkanı Fuat Köse’yi makamında ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Belediye Başkanı Fuat Köse’yi makamında ziyaret etti

Partisinin düzenlediği “Fındık Mitingi” için Giresun’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilk sözü alan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, “Seçim öncesinde sizlere söz verdiğimiz gibi hanımefendinin şehrini Giresun’umuzu geri aldık. Belediyemizin duvarına Türk bayrağımız ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resmini astık. Sizlerin liderliğinde sosyal demokrat belediyecilik bayrağını Giresun’da gururla dalgalandırıyoruz. Şehrimizde çok güzel bir sinerji yakaladık, sizlerin de sayesinde bu sinerji devam ediyor. Daha iyi yerlere geleceğiz, daha iyi şeyler göreceğiz. Burada kahve içmek için bize söz vermiştiniz, kahvenizi ısmarlayacağız. Çayı ise Bulancak’ta içeceğiz. Sizleri ağırlamaktan büyük bir mutluluk ve onur duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ise: “Giresun’da geçen dönem yüreğimiz çok buruktu. Çünkü kazanmamız gereken elimizde olan belediyeyi kendi hatalarımız yüzünden kaybetmiştik. Bu süreçte Giresun benim için çok önemli. Bütün Karadeniz önemli. Çünkü bir uyanış başlayacaksa bir iktidar değişikliği olacaksa bu Karadeniz’den başlayacak. Artvin elimizdeydi, tekrar Cumhuriyet Halk Partili belediye olarak devam ediyor. Giresun’u, Sinop’u yeniden kazanmanın memnuniyetini duyuyoruz. Giresun’da geçen dönemki kaybı telafi ettik. Bartın’ı, Kastamonu’yu aldık. Büyükşehirlerimizde Ordu’da Samsun’da ve Trabzon’da da merkez ilçeleri aldık. Ayrıca Ordu’da üç ilçe daha alarak ilçe sayımızı dörde çıkardık. Giresun’da bazı ilçelerimizde kayıp yaşadık ama çok önemli ilçeleri kazandık, il belediyesini kazanmış olmanın da memnuniyeti içindeyiz. Eşimin babası Bulancaklı. Bu açıdan hem Bulancak, hem Giresun önemli demiştik. Giresun Belediyesi’nde kahve, Bulancak Belediyesi’nde çay içeceğiz demiştik. Şimdi o keyfi yaşamaya geldik. Bu başarıda il başkanımızın il yönetimimizin katkısı çok. Burada Giresun’da bir sinerji olduğunu bir seçimi kazanma azmi olduğunu, ancak ön seçimin olmazsa olmaz olduğunu kendisi bize büyük bir açıklık ve samimiyetle ifade etti. Biz de kendisinin yönlendirmesi ile birlikte doğru karar aldık. Siz ön seçimde büyük bir destek aldınız. Doğrudan aday gösterilseydiniz belki yüreği kırılanlar olabilirdi. O süreç sizin tarafınızdan il başkanımız il yönetimimiz tarafından doğru yönlendirildi. Şimdi Giresun’da meslektaşım kadın bir milletvekilimiz var. Belediyemiz var, örgütümüz var. Artık el birliği ile Cumhuriyet Halk Partisi’ni genel seçimlerde de en iyi sonuca taşıyacağız. Zamanında yapıldığı taktirde 3 yıl sonra 3,5 yıl sonra ümit ediyorum, erken bir seçimle önce genel iktidarı alacağız. Sonra 2029 yılında biraz önce dediğim gibi Sakarya’dan Artvin’e kadar bütün bölgeyi hak ettiği gibi al bayrağımızın renklerine boyayacağız ve başarılı olacağız. Burada en çok sizin gibi genç dinamik örgütle arası iyi, milletvekiliyle arası iyi yoğun olarak çalışan ve bütün enerjisini kente aktaran belediye başkanlarımıza çok güveniyoruz. Sizin şahsınızda diğer partilerden seçilen belediye meclis üyelerine de Cumhuriyet Halk Partisi grubuna da başarılar diliyorum. Ümit ediyoruz ki Giresun için çok olumlu kararlar birliği ile alınacak. Zaman zaman muhalefet edecekler hak vereceğiz. Eleştirecekler, bunu bir sükûnetle dinleyeceğiz. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi demokrasiye inanan bir parti. Hem size hem bütün belediyedeki emekçilerimize hem de tüm siyasi partilerden belediye meclis üyelerimize başarılı bir dönem diliyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Fuat Köse, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e fındığı sembolize eden çerçeve hediye etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN