Belediye ekipleri yoğun çalışıyor

Belediye ekipleri yoğun çalışıyor

Giresun Belediyesi, şehir genelindeki üstyapı ve çevre düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Belediye ekipleri tarafından, yol bakım ve onarım, yeşil alan ve park bahçe düzenlemeleri ile trafik düzenleme çalışmaları yürütülüyor.

Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde parke ve betonlama ile yol onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ise daha güzel ve rengarenk bir Giresun için şehir genelinde mevsim çiçekleri toprakla buluşturulurken, ot biçme çalışmaları da aralıksız olarak devam ediyor.

Zabıta Müdürlüğü Trafik Birimi ekipleri tarafından da toplu taşıma araçlarına tahsis edilen durak alanlarını çerçeveleyen sarı çizgiler yenileniyor.

Belediye yetkilileri, gerek saha gezilerinde, gerekse gelen talepler doğrultusunda programlandırma yapılarak çalışmaların başlatıldığını bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN