Başkan Kadir Aydar, Atatürk 2 filmiyle Ceyhanlıları buluşturdu

Başkan Kadir Aydar, Atatürk 2 filmiyle Ceyhanlıları buluşturdu

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, gösterime girdiği ilk günden itibaren büyük ilgi gören ve izlenme rekorları kıran Atatürk filminin ikincisini de Ceyhanlılarla buluşturdu. Kültürel etkinlikler kapsamında düzenlenen bu özel film gösterimi, Ceyhan halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

CEYHAN'DA İKİNCİ TOPLU FİLM GÖSTERİMİ

Gösterim, kentte bulunan bir alışveriş merkezindeki sinema salonunda gerçekleştirildi. Başkan Aydar, sinema salonunu kapatarak hemşerileriyle birlikte filmi izleme imkanı sundu. Bu organizasyon, Ceyhan'da düzenlenen ikinci toplu film gösterimi olma özelliği taşıyor. Daha önce Atatürk 1 filmiyle yapılan etkinlik büyük ilgi görmüş, bu kez Atatürk 2 filmiyle halk bir araya gelerek tarihi anlara tanıklık etti.

YOĞUN KATILIM

Film etkinliğine Ceyhanlı mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri, eğitimciler ve yüzlerce vatandaş katıldı. Katılımcılar arasında her yaştan insanın bulunması, etkinliğe olan ilgiyi gözler önüne serdi. Bu çeşitlilik, Başkan Aydar'ın düzenlediği kültürel etkinliklerin geniş bir kitleye hitap ettiğini bir kez daha gösterdi.

ATATÜRK'ÜN MÜCADELESİNE DUYGUSAL BİR YOLCULUK

Başkan Aydar, gösterim öncesi yaptığı konuşmada, Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’ni kurma sürecindeki zorlu mücadelelerini bir kez daha anımsattı. "Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatından kesitler anlatan bu filmde, onun nasıl zorluklarla mücadele ettiğini ve bu mücadeleden zaferle çıkarak Cumhuriyetimizi kurduğunu izliyoruz. Bugün bir kez daha Atatürk'ün mücadelesine tanıklık ediyoruz" diyen Aydar, Ceyhan halkıyla bu tür kültürel etkinliklerde bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

CEYHANLI ÇOCUKLARDAN AYDAR’A TEŞEKKÜR

Gösterim sırasında salonda bulunan çocuklar, Başkan Aydar’a sinemaya getirdikleri için teşekkür etti. Film gösterimine katılan bir çocuk, "Bizi sinemaya getirdiğiniz için Kadir Aydar’a çok teşekkür ederiz" sözleriyle minnettarlığını dile getirdi. Çocuk izleyicinin bu sözleri, filme katılan vatandaşlardan büyük alkış aldı.

HALKTAN BÜYÜK İLGİ VE DUYGUSAL ANLAR

Ceyhanlılar, film boyunca duygusal anlar yaşadı. Atatürk’ün yaşamından ilham veren sahneler izleyicilerin büyük ilgisini çekerken, gösterim sonrasında Başkan Aydar’a teşekkürler yağdı. Aydar, etkinliği düzenleyen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederek, "Bu akşam Atatürk 2 filmini Ceyhan halkıyla birlikte izledik. Hepimiz derinden etkilendik, ama çok keyifli bir akşamdı. Ceyhan’da Atatürk sevgisi her zaman yaşayacak" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN