Önünde namaz kıldığı aracın altında ezildi! Üzüm bağında talihsiz kaza

Park halindeki aracın önünde namaz kılan adam, araç hareket edince aracın altında kalarak yaralandı. İşte detaylar...

Nevşehir'in merkez ilçesine bağlı Sulusaray beldesinde Mustafa E., üzüm toplamak için otomobiliyle kendisine ait bağa gitti. O esnada yan bağdan üzüm satın almak için Niğde'den gelen İsmail D. de namaz kılmak için Mustafa E.'nin park ettiği aracın önüne geçti. Bağından üzüm topladıktan sonra aracına binerek hareket eden Mustafa E., aracın önünde namaz kılan İsmail D.'yi ezdi.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Çevredeki vatandaşların yardımı ile araç altından çıkartılan İsmail D., sağlık ekipleri tarafından Nevşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

nevsehir-son-dakika-haberleri-2.jpg

"ARACIMLA HAREKET EDİNCE 'ÖLÜYORUM' DİYE SES DUYDUM"

Mustafa E., yaşananları şöyle anlattı: "Bağımdan üzüm aldıktan sonra aracıma binerek yürüdüm. Bu adam arabanın önünde namaz kılıyormuş. Secdedeymiş, görmedim. Ben hareket edince aracın önünde bir engel olduğunu fark ettim. Tam o anda bir de ses geldi, 'Ölüyorum, kalıyorum' diye. Önce anlamadım, teypten geliyor zannettim. İndim baktım, adamın yarısı arabanın altında kalmış" dedi.

nevsehir-son-dakika-haberleri-1.jpg

nevsehir-son-dakika-haberleri-4.jpg

nevsehir-son-dakika-haberleri-3.jpg

nevsehir-son-dakika-haberleri-5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN