Başkan Ahmet Akın, Marmara Adalılarla buluştu

Başkan Ahmet Akın, Marmara Adalılarla buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Marmara Adası’nda Halk Günü buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Göreve geldiği günden bu yana Balıkesir’de ayak basmadık yer bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Halk Günü buluşmaları kapsamında Marmara Adası’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Avni Jale Özken Marmara Adalar Müzesi Bahçesi’nde gerçekleştirilen Halk Günü Buluşmalarına ada halkı büyük ilgi göstererek Başkan Ahmet Akın’ı sevgi seliyle karşıladı. Vatandaşların; sorunlarını, istek ve taleplerini dinleyen Başkan Ahmet Akın’a; CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, Genel Sekreter Yardımcısı Aslı Aynaoğlu, İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Koray Başa, Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanı Koray Karabulut, Cumhuriyet Halk Partisi Marmara İlçe Başkanı Nevzat Başkan ve Marmara Adalar BASKİ Sorumlusu Fuat Atlı eşlik etti.

İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDEYİZ

Vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Akın “Biz, boşuna ‘Ahmet Akın Size En Yakın’ demedik. İstek ve taleplerinizi bize söyleyin. Amacımız tertemiz adalarımızın ve sahil şeridimizin olmasını sağlamak. Marmara Denizi’nde müsilaj ve hayalet ağlar ile ilgili çalışmalar yapacağız. Bununla ilgili önemli bir toplantıya katıldık. Ekosistemin zarar görmesini engellemek için elimizden geleni yapacağız. Dere temizliği ve arıtmayla ilgili de çalışmalar yapılıyor. Buradaki kooperatif, başkanımız ve biz birlikte Balıkesir’e yakışır bir sistemi kurmak için üzerinde çalışıyoruz. Çok kısa bir sürede 3 kilometrenin üzerinde bir yol yapıldı. Turizm faaliyetleriyle alakalı da bir çalışmamız var. Sokak hayvanlarıyla ilgili de bu bölgede özel bir çalışma yapmamız gerekiyorsa elimizi değil, bedenimizi taşın altına koymaya hazırız. Adalarda yaşam zor. Bizler bu zorluğu kolaylaştırmak için iş birliği yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

VATANDAŞ OLDUKÇA MEMNUN

Başkan Ahmet Akınla buluşmaktan, taleplerini dile getirmekten oldukça memnun olan Hediye Yayralı “Ben bu toplantıyı çok olumlu gördüm, çok da memnun oldum. Sanıyorum bütün aktarılanlar konusunda titizlikle çalışıp bize en güzel şekilde geri döneceğine inanıyorum” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN