Antalya'da hortum dehşeti: Evler ve sera alanları zarar gördü

Antalya'da hortum dehşeti: Evler ve sera alanları zarar gördü

Antalya'da etkili olan hortum, birçok evin ve sera alanının zarar görmesine yol açarken, ağaçların da devrilmesine neden oldu.

Antalya'da meydana gelen hortum, şehrin çeşitli bölgelerinde büyük hasara yol açtı. Evlerin çatıları uçarken, sera alanları da yerle bir oldu. Yerel halkın endişe içinde izlediği bu doğa olayı, devrilen ağaçlar ve tahrip olan tarım alanlarıyla bölgedeki yaşamı olumsuz etkiledi. Yetkililer, zarar gören alanlarda hasar tespit çalışmalarına başladı.

1-001.jpg

Serik ilçesi Çanakçı Mahallesi'nde akşam saatlerinde aniden hortum çıktı. Çıkan hortumda bazı evlerin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Mahalledeki 4 serada hasar oluştu.

"HORTUM BİRDEN AĞAÇLARI KOMPLE YERE YATIRDI"

Evinin çatısı uçan Vedat Topçu, “Hortum birden ağaçları komple yere yatırdı. Ben evdeydim, evimin çatısını koparttı attı.” dedi.

2-001.jpg

Serası zarar gören Mesut Balcı ise, “Seranın içerisinde çalışıyordum. Aşağıdan bir fırtına, hortum geldi. Seranın oluklarını, muşambalarını kaldırdı. Kendimi zor kurtardım.” diye konuştu.

Tekke Mahallesi'nde de bazı seraları ve narenciye bahçelerini su bastı.

Serik İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin hasar tespit çalışmalarına başlayacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN