Beşiktaş İkinci Başkanı Yücel'den Okan Buruk'a çok sert tepki! "Fikstür yoğunsa UEFA Avrupa Ligi'ne çıkmasınlar..."

Beşiktaş İkinci Başkanı Yücel'den Okan Buruk'a çok sert tepki! "Fikstür yoğunsa UEFA Avrupa Ligi'ne çıkmasınlar..."

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, "Çarşamba oynuyoruz. Bir sonraki maçımız Perşembe. Cumartesi gününe maç koyuyorlar" açıklamasına imza atan Okan Buruk'a sert bir dille yanıt verdi.

Süper Lig'in 7. hafta karşılaşmasında deplasmana konuk olduğu Kayserispor'u 0-3 mağlup eden Beşiktaş'ta İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'u hedef alan açıklamalara imza attı.

Kayserispor karılaşması sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, "Fikstür sözleri trajikomik. Puan kaybından sonra fikstür polemiği klasik oldu. Özellikle Beşiktaş bu yıl çok ciddi bir dezavantajlı konumda. Biz çıkıp ağlamıyoruz! Teknik heyet ve futbolcular bu işi yapmak için para alıyor. Fikstür yoğunsa UEFA Avrupa Ligi'ne çıkmasınlar, Türkiye Kupası'na PAF takım ile çıksınlar. Süper Lig'e odaklansınlar. Burada ağlamak için kimse iş yapmıyor! Herkes işini doğru yapsın!" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Aslan'ın teknik adamı Buruk, Kasımpaşa karşılaşması sonrasında "Çarşamba oynuyoruz. Bir sonraki maçımız Perşembe. Cumartesi gününe maç koyuyorlar. Bize şunu diyorlar; 'Sizi sıkıştıralım, sizi sakatlayalım, bir sonraki Avrupa maçına eksik gidin..." şeklinde konuşmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN