Lübnan'da hükümet, pasaportsuz vatandaşlarının Irak'a gitmesine izin verdi

Lübnan'da hükümet, pasaportsuz vatandaşlarının Irak'a gitmesine izin verdi

Lübnan; Irak'a gitmek isteyen, fakat pasaportu bulunmayan ya da süresi dolmuş olan vatandaşlarının ülkeden çıkışlarına izin vereceğini açıkladı. Uluslararası Refik Hariri Havalimanı'na konuyla ilgili bir genelge gönderildi.

Yoğun İsrail saldırısı altında bulunan Lübnan hükümeti, pasaportu olmadığı halde Irak'a gitmek isteyen vatandaşların çıkışına izin verilmesi kararı aldı.

Lübnan'ın resmi haber ajansı NNA'da yer alan habere göre, Emniyet Genel Müdür Vekili İlyas el-Beyseri, başkent Beyrut'taki Uluslararası Refik Hariri Havalimanı ve sınır kapılarına bir genelge gönderdi.

Genelge, pasaportu olmayan veya pasaport süresi dolmuş vatandaşların Irak'a gitmek üzere çıkışına izin verilmesini içeriyor.

Genelgede, Irak'a gidecek vatandaşlar arasındaki pasaportsuz çıkış yapmasına izin verilenlerin günlük listesinin tutulacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN