Jose Mourinho 18 yıl sonra bir ilke imza attı! Fenerbahçe'nin tarihine geçti..

Jose Mourinho 18 yıl sonra bir ilke imza attı! Fenerbahçe'nin tarihine geçti..

Kanarya'nın Portekizli teknik adamı Jose Mourinho, 18 yıl sonra bir ilke imza atarak tarihi bir başarıyı gerçekleştirdi.

Süper Lig'in 7. hafta karşılaşmasında deplasmanda Antalyaspor'un konuğu olan Fenerbahçe, rakibini 0-2 mağlup etti. Akdeniz ekibi karşısında zafere ulaşan sarı-lacivertli ekipte Portekizli teknik adam Jose Mourinho, 18 yıl sonra bir ilke imza atarak Fenerbahçe'nin tarihine geçti.

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe'de şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Mourinho, tarihi bir başarıya imza attı.

Opta'nın aktardığına göre; Kanarya'nın Portekizli teknik adamı Jose Mourinho, 2006-2007 sezonundan bu yana Fenerbahçe'nin başında çıktığı ilk yedi Süper Lig maçında beş galibiyete ulaşan ilk yabancı teknik direktör oldu. Kanarya'da bu başarıyı son olarak Brezilyalı teknik adam Arthur Zico yakalamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN