Dilenci de yatırımını dolara yapmış: Üzerinden çıkan döviz şaşkına çevirdi! 'Hastane' bahanesiyle duyguları sömürüyorlar

Dilenci de yatırımını dolara yapmış: Üzerinden çıkan döviz şaşkına çevirdi! 'Hastane' bahanesiyle duyguları sömürüyorlar

Kalabalık semtlerde dilencilik yaparken yakalanan şahsın üzerinden çıkan döviz miktarı görenleri şaşırttı. İşte detaylar...

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde zabıta ekipleri tarafından yapılan rutin denetlemeler sırasında dilencilik yaptığını tespit ettikleri B.M. isimli şahıs yakalandı.

Şahsı zabıta müdürlüğü binasına götüren ekipler yaptıkları aramada üzerinde 882 dolar ve 4 bin 801 TL buldu. B.M. hakkında da dilencilikten işlem yapılarak üzerinden çıkan paralara el konuldu.

dilencinin-uzerinden-cikan-en-yuksek-para-4.jpg

dilencinin-uzerinden-cikan-en-yuksek-para-1.jpg

ÜZERİNDEN ÇIKAN PARAYA EL KONDU

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Alibeyköy'de yaptıkları bir başka rutin uygulama sırasında ise bir şahsın, "Hastaneye gideceğim" diyerek vatandaşlardan para dilendiğini tespit etti. İsminin K.E. olduğu öğrenilen şahsı yakalayan ekipler, dilenciyi Alibeyköy'de bulunan zabıta karakoluna götürdü.

Şahsın üzerinde yapılan aramada, 23 bin 45 TL para bulundu. K.E.'nin dilencilik yaparak kazandığı tespit edilen parasına düzenlenen tutanakla el konuldu.

dilencinin-uzerinden-cikan-en-yuksek-para-3.jpg

dilencinin-uzerinden-cikan-en-yuksek-para-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN