Trabzonspor satılıyor mu? Ertuğrul Doğan'dan sürpriz açıklama: Yabancı yatırımcılar Trabzonspor ile ilgileniyor

Trabzonspor satılıyor mu? Ertuğrul Doğan'dan sürpriz açıklama: Yabancı yatırımcılar Trabzonspor ile ilgileniyor

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yabancı yatırımcıların Trabzonspor ile ilgilendiğini açıklayarak dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Süper Lig'de 7. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Konyaspor'u 3-2 mağlup ederek bu sezon Süper Lig'deki ilk galibiyetini elde eden Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan, çarpıcı açıklamalara imza attı.

Fırtına'nın başkanı Doğan, yabancı yatırımcıların Trabzonspor ile ilgilendiğini açıkladı. A Spor canlı yayınına bağlanan Başkan Doğan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

YABANCI YATIRIMCILARIN İLGİSİ MEVCUT

"Geldiğimiz günden beri önemli sponsorluklar yaptık. Bilançomuzu ciddi anlamda düzelttik. Trabzonspor ile alakalı yabancı yatırımcıların ilgisi mevcut ama bunla alakalı netleşmeden çok konuşmamak lazım. Önemli bir yatırım grubunun ciddi bir ortaklık başvurusu oldu resmi olarak. Ben bu satışlara sonuna kadar karşıyım ancak bu tarz firmalarla konuştuktan sonra bunun kararını ben vermeyeceğim.

Bunun son sözünü Trabzonspor kongre üyeleri ver. Ama ben Trabzonspor gibi dünyanın en büyük şehir takımlarından birisi olan Trabzonpor’un bu şekilde anılmasını istemiyorum. Ama bu talepler yazılı olarak da geliyor. Bu süreç yeni bir süreç. Ama ciddi anlamda bir ilerleme olursa çıkar Trabzonspor taraftarlarını bilgilendiririz. Bu tip ilgiler yazılı olarak da var ama henüz görüşmedik. Görüşme olunca bilgilendirme olacak. Genel bir ortaklık yazısı. Bu detayları görüşme sonrasında vereceğiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN